>
Вегетаріанське

Абрикосовий мус

e2010182e5f74471955208205eb32a13 Абрикосовий мусАбрикосовий мус чудово підійде на сніданок і стане оригінальною заміною звичайному фруктового йогурту.

Інгредієнти:

  • Абрикоси (вага вказаний вже без кісточок)250 г
  • Натуральний йогурт250 р
  • Лайм1/2 шт.
  • Агар-агар2 р

Спосіб приготування:

  • Збити йогурт з соком половини лайма.
  • Абрикоси вимити, розрізати навпіл, видалити кісточки і помістити в блендер. Збивати до отримання однорідного пюре.
  • Пюре викласти в каструлю, додати агар-агар і довести суміш до кипіння, регулярно помішуючи. Дати пюре покипіти 2 хвилини, після чого зняти з плити і додати до збитого йогурту.
  • Перекласти мус в склянки і залишити в холодильнику мінімум на 3 години (краще на ніч). При подачі прикрасити цедрою лайма.
  • Примітка: при бажанні ви можете зробити мус більш солодким, додавши цукор, мед або сироп агави на ваш смак. Оригінальний рецепт цього не передбачає.