>
Вегетаріанське

Баклажани під мандариновим соусом

566a865541e4bed441ef6f1ec4e2540f Баклажани під мандариновим соусомОбирайте самі: подати це східне блюдо в якості закуски або зробити його головним на вегетаріанському столі. Дуже соковите, літній і ароматне, воно прикрасить домашній обід або пікнік у парку.
Інгредієнти:

  • Баклажаны2 шт.
  • Оливкова олія, сіль, перецпо смаком
  • Для мандаринового соусу:
  • Мандарины2 шт.
  • Червоний лук1/4 шт.
  • Петрушка нарезанная1/4 чашки
  • Коріандр молотый1/4 ч. л.
  • Перець Чилі молотый1/4 ч. л.
  • Мускатний горіх молотый1/4 ч. л.

Спосіб приготування:

  • Розігріти духовку до 180 градусів.
  • Баклажани нарізати кружечками, злегка посолити кожен скибочку і викласти на деко, вистелений папером для випічки. Скропити оливковою олією і запікати протягом 35 хвилин до золотистого кольору.
  • Перекласти баклажани в миску, накрити плівкою і охолодити.
  • У той же час в окремій мисці злегка розім’яти м’якоть мандаринів з допомогою виделки. Додати інші інгредієнти соусу і перемішати. Полити соусом баклажани і подавати.