>
Випічка

Банановий хліб з гречкою

697962600c5114ab26bb5bfd74260a22 Банановий хліб з гречкою

Прекрасним варіантом домашньої випічки без глютену, яка відмінно підійде на сніданок, стане банановий хліб з гречаної і рисової борошном. Рецепт простий, але дуже смачний.

Інгредієнти:

  • Банан середній 4 шт.
  • Борошно гречана 100 г
  • Борошно рисова 100 г
  • Масло вершкове 100 г
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Цукор коричневий 90 г
  • Розпушувач 1 пакетик
  • Сіль щіпка
  • Гречана крупа 1 ст. л.

Спосіб приготування:

  • Збити яйця з цукром і вершковим маслом.
  • В окремій мисці змішати 2 види борошна і розпушувач.
  • Розім’яти виделкою 3 банана, і змішати вийшло бананове пюре з сухими інгредієнтами.
  • Отриману масу з’єднати із збитими раніше яйцями і перемішати до отримання однорідного тіста.
  • Викласти тісто в прямокутну форму, застелену пергаментом. Зверху викласти розрізаний вздовж банан і посипати гречаною крупою.
  • Випікати хліб в попередньо розігрітій до 180С духовці 35-40 хвилин.