>
Вегетаріанське

Батат, запечена в духовці

c6d403bc53149c118509184d1a7e473f Батат, запечена в духовціУ цьому солодкуватому блюді тонко підкреслюються всі відтінки смаку батату. Наситьте його лікером і аромат запеченої цибулі, і батат стане вашим улюбленим картоплею. Інгредієнти:

  • Солодкий картофель2 шт.
  • Червоний лук2 шт.
  • Оливкова масло3 ст. л.
  • Лікер Амаретто1/4 чашки
  • Сушений тимьян1 ч. л.
  • Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

  • Розігрійте духовку до 190 градусів.
  • Картоплю і цибулю очистіть і поріжте кубиками.
  • Змішайте з маслом, лікером і чебрецем. Посоліть і поперчіть.
  • Випікайте в духовці близько 30 хвилин під кришкою, а потім зніміть кришку і випікайте ще 20 хвилин до готовності.