>
Вегетаріанське

Біла риба з каррі і кокосовим молоком

5d3118ac7540681ab6c3eab31b823124 Біла риба з каррі і кокосовим молокомЦей простий рецепт припаде до смаку любителям риби і різноманітить ваше традиційне сімейне меню. Зазвичай злегка суховатое біле філе в підливі з кокосового молока стає надзвичайно м’яким і просто тане в роті. Карі надає апетитний колір і терпкий смак. Інгредієнти:

  • Біла риба (морський язик або тріска)800 г
  • Кокосове молоко200 мл
  • Свіжий імбир 1 см
  • Лайм1/2 шт.
  • Каррі-паста2 ст. л.
  • Порошок карри1 ст. л.
  • Сливк400 мл
  • Кинза3-4 гілочки
  • Стручкова фасоль100 р
  • Морковь1 шт.

Спосіб приготування:

  • Промити, просушити і порізати великими шматками рибу.
  • У воке або глибокій сковороді підсмажте тертий імбир, порошок каррі і каррі-пасту.
  • Додайте кокосове молоко і вершки. Варіть 10 хвилин, постійно помішуючи.
  • Додайте квасолю, тонко нарізану моркву, рибу і залиште гаситися на 10 хвилин.
  • За пару хвилин до готовності посипте дрібно нарізаною кінзою.