Дуже простий рецепт, секрет якого в незвичайних панірувальних сухарях, якими ми будемо посипати брокколі.

Інгредієнти:

  • Броколі 500 г
  • Лимон 1 шт.
  • Панірувальні сухарі 120 г
  • Олія оливкова 2 ст. л.
  • Сіль, перецпо смаком

Спосіб приготування:

  • Розділити броколі на суцвіття і готувати на пару, або в киплячій воді близько 10 хвилин.
  • У лимона зняти цедру і вичавити сік.
  • Нагріти оливкова олія в сковороді на середньому вогні, додати панірувальні сухарі, цедру і лимонний сік. Обсмажувати, постійно помішуючи, до тих пір, поки крихти не стануть зовсім сухими.
  • Посипати брокколі панірувальними сухарями, посолити, поперчити, ретельно перемішати і відразу ж подавати до столу.