>
Вегетаріанське

Брюссельська капуста в паніровці

%name Брюссельська капуста в паніровціВідомо, що брюссельська капуста містить велику кількість вітамінів, володіючи при цьому невисокою калорійністю. Дієтологи рекомендують включати її в свій раціон.

Інгредієнти:

  • Брюссельська капуста400 р
  • Масло оливковое2 ст. л.
  • Паприка і сольпо смаком
  • Кайенский перецщепотку
  • Панірувальні сухари4 ст. л.

Спосіб приготування:

  • Брюссельську капусту вимити і розрізати навпіл.
  • У великій сковороді (достатньої, щоб викласти всю капусту в один шар), нагрітої з оливковою олією, обсмажити капусту під кришкою протягом 5 хвилин.
  • Далі прибрати кришку і дати капусті трохи підсмажитися 2-3 хвилини, після чого додати сіль, спеції і панірувальні сухарі.
  • Постійно помішуючи, смажити ще кілька хвилин, залишивши капусту соковитою і трохи хрусткою всередині.
  • Подавати з легким соусом і овочевим салатом.