>
Закуски

Брускетта з грибами і шпинатом

7f0d2d3a3855b681b970dfb8ec2032d3 Брускетта з грибами і шпинатомГриби для брускетта можна вибирати будь-які. Підійдуть як поширені печериці, так і опеньки, лисички та інші. Особливо смачною така брускетта виходить з рікоттою. Замість шпинату можна використовувати також крес-салат.

Інгредієнти:

  • Хлеб1 шматочок
  • Рикотта1 ст. л.
  • Грибы100 р
  • Чеснок2 зубчики
  • Перець чилипо смаком
  • Білий винний уксус1 ч. л.

Спосіб приготування:

  • Хліб підсмажити до хрусткої скоринки.
  • Зверху змастити шматочок рікоттою.
  • Гриби обсмажити з жменею шпинату або крес-салату, часником і перцем чилі за смаком.
  • Викласти начинку на брускетту.
  • Збризнути білим винним оцтом. Посолити і поперчити.