>
Вегетаріанське

Брускетта з помідорами і яйцем

2756b842f21c1bacb01c00b5f4de3374 Брускетта з помідорами і яйцем

Якщо ви думаєте, що вже встигли спробувати всі варіанти італійської брускетти, то поспішаємо вас запевнити, що ця закуска має нескінченну кількість різних смакових комбінацій.

Інгредієнти:

  • Булочки чіабатта 2 шт.
  • Помідор великий 4 шт.
  • Соус песто 4 ст. л.
  • Часник 1 зубчик
  • Яйце куряче 4 шт.
  • Олія оливкова 4 ст. л.
  • Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

  • Помідори опустити в киплячу воду на 1-2 хвилини, а потім зняти з них шкірку. Нарізати помідори кружечками.
  • Нагріти в сковороді оливкове масло і обсмажити помідори близько 10 хвилин, додавши очищений і видавлений часник, сіль і перець.
  • Приготувати яйця пашот. Про те, як це правильно зробити, читайте тут.
  • Булочки розрізати вздовж на 2 частини і підсмажити в тостері.
  • Змастити хліб соусом песто, зверху викласти кілька кружечків помідорів і яйце. Поперчити.