Вишукана брускетта з виноградом і рікоттою стане справжньою окрасою столу.

Інгредієнти:

  • Багет24 скибочки
  • Оливкова масло1/3 чашки
  • Червоний виноград220 р
  • Подрібнений розмарин1 ст. л.
  • Сольпо смаком
  • Чорний мелений перецпо смаком
  • Рикотта420 р
  • Зелений виноград220 р

Спосіб приготування:

  • Розігрійте духовку до 200 градусів.
  • Викладіть скибочки багета на деко і змастіть обидві сторони оливковою олією. Випікайте багет до золотисто-коричневого кольору з обох сторін. Це займе від 4 до 5 хвилин. Відкладіть.
  • У мисці перемішайте виноград з 2 столовими ложками олії, розмарином. Посоліть і поперчіть.
  • Викладіть суміш на той самий лист, але вже застелений папером для випікання. Випікайте 25 хвилин.
  • Перекладіть виноград і його сік в миску і добре перемішайте.
  • Багет змастіть рікоттою. Зверху викладіть виноград.
  • Кожну брускетту посипте сіллю і перцем, збризніть оливковим маслом.
  • Подавайте до столу.