>
Вегетаріанське

Буряковий хумус

77f39002f1e50dacdeee9a97d31d8ef9 Буряковий хумус

Хумус можна приготувати не тільки з нуту, але і з додаванням буряків. Ловіть класний рецепт!

Інгредієнти:

  • Буряк 2 шт.
  • Нут 900 р
  • Подрібнений чеснок 2 зубчики
  • Тахини1 /4 чашки
  • Лимон 1 шт.
  • Оливкова олія  3 ст. л.
  • Соль 1/2 ч. л.
  • Вода 1/4 чашки
  • Кинза для подачі

Спосіб приготування:

  • Розігрійте духовку до 200 градусів.
  • Вимийте і висушіть буряк. Загорніть кожний у алюмінієву фольгу. Викладіть на деко.
  • Випікайте протягом 50 до 60 хвилин.
  • Охолодіть буряк до кімнатної температури. Очистіть від шкірки. Наріжте на середні шматочки.
  • З’єднайте буряк, нут, часник, тахін, сік лимона, 3 столові ложки оливкової олії і 1/2 чайної ложки солі в кухонному комбайні або в чаші блендера. Подрібніть до однорідної маси.
  • Подавайте до столу, посипавши рубаною кінзою.