>
Салати

Буряковий салат з вершковим соусом

2eebe8a5d95488f9d8409c669de505d1 Буряковий салат з вершковим соусомВершковий соус із сиром рокфор прекрасно відтіняє смак буряка і надає салату особливу ніжність і пікантність.

Інгредієнти:

  • Буряк средняя4 шт.
  • Вершки жирні (можна замінити нежирної сметаною)80 г
  • Сир рокфор25 р
  • Бальзамічний уксус2 ч. л.
  • Петрушканебольшой пучок
  • Сіль, перецпо смаком

Спосіб приготування:

  • Відварити і почистити буряк. Нарізати її кубиками.
  • Приготує соус. Для цього збити в блендері вершки з сиром рокфор, петрушкою до однорідної маси. Посолити, поперчити, додати оцет і ретельно перемішати.
  • Заправити отриманим соусом буряк. Подавати салат охолодженим, прикрасивши гілочками петрушки.