Залишитися байдужим просто неможливо. До речі, цей смачний десерт не представляє загрози для вашої фігури.
Інгредієнти:

  • Для основи:
  • Волоські орехи1/2 склянки
  • Минадль1/4 склянки
  • Кокосова стружка2 ст. л.
  • Лляні семена2 ст. л.
  • Сушений инжир1/2 склянки
  • Финики1/2 склянки
  • Вода1/2 ст. л.
  • Мелена корица1/2 ч. л.
  • Для крему:
  • Кешью1/2 склянки
  • Кокосове молоко1/2 склянки
  • Кокосова стружка1/2 склянки
  • Кленовий сироп2 ст. л.
  • Ванилин1/2 ч. л.
  • Для подачі:
  • Инжирпо смаком

Спосіб приготування:

  • Всі інгредієнти для основи з’єднайте в кухонному комбайні і подрібніть. Контейнер застелити харчовою плівкою. Перекладіть суміш в нього, примніть лопаткою і відправте в морозильну камеру до загустіння.
  • Тим часом в кухонний комбайн помістіть горіхи кешью і подрібніть в протягом декількох хвилин.
  • При включеному комбайні поступово влийте кокосове молоко і кленовий сироп. Додайте ванілін. Продовжуйте збивати, поки суміш не стане м’якою і вершковою.
  • Потім додайте кокосову стружку і знову збийте.
  • Додайте основу з морозильної камери і залийте отриманим вершковим кремом. Поверніть в морозильну камеру на 2 години.
  • Перед подачею витримайте десерт в холодильнику 15 хвилин.
  • Прикрасьте блюдо скибочками інжиру і подавайте до столу.