>
Десерти

Домашнє морозиво з лавандою

89299d252ffb2d23905b3587ba0b9346 Домашнє морозиво з лавандоюІснує багато рецептів приготування різних страв з використанням лаванди. Пропонуємо вам спробувати приготувати морозиво.

Інгредієнти:

  • Вершки (не менше 35%)3 чашки
  • Сухі квітки лаванды2 ст. л.
  • Сахар1 чашка
  • Яйца4 жовтка
  • Пшенична мука2 ч. л.

Спосіб приготування:

  • З’єднайте вершки і лавандові квітки в підходящої ємності і доведіть до кипіння на вогні. Дайте настоятися 10-15 хвилин під закритою кришкою.
  • Збийте жовтки з цукром і додати борошно.
  • Процідіть, відокремлюючи вершки від лаванди. Повільно додайте їх в суміш борошна і яєць, постійно збиваючи. Знову поставте на повільний вогонь. Помішуючи віночком, не давайте суміші кипіти. Так доведіть її до загустіння.
  • Тепер слід процідити суміш через сито у велику банку, охолодити в холодильнику і заморозити.