Феттучині з вершково-лимонним соусом — це, можливо, не самий класичний, але смачний, ніжний і соковитий варіант італійської пасти.

Інгредієнти:

  • Паста феттучині 200 г
  • Яєчні жовтки-4 шт.
  • Вершки 20% жирності 150 мл
  • Олія оливкова 3 ст. л.
  • Цедра лимона 1 ч. л.
  • Базилік невеликий пучок
  • Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

  • Відварити пасту в киплячій підсоленій воді, дотримуючись інструкції на упаковці.
  • У мисці змішати вершки, оливкове масло і жовтки. Додати цедру і нашатковану базилік. Посолити і поперчити.
  • Змішати соус з теплою пастою і подавати до столу.