Цей вишуканий десерт прикрасить ваш ранок і забезпечить гарний настрій на цілий день вперед.

Інгредієнти:

  • Батон12 скибочок
  • Вершкове масло3 ст. л.
  • Черника4 склянки
  • Кукурудзяний крахмал1 ч. л.
  • Вершковий сыр250 р
  • Яйца5 шт.
  • Густі сливки1,5 склянки
  • Цукор-песок1/2 склянки
  • Ванільний экстракт1 ч. л.
  • Цукрова пудрадля подачі

Спосіб приготування:

  • Змастіть маслом кожен скибочку хліба з однієї сторони. Викладіть половину скибочок на дно форми для випічки олійною стороною вниз.
  • Змішайте кукурудзяний крохмаль і ягоди чорниці. Посипте сумішшю хліб у формі.
  • Зверху додайте вершковий сир.
  • Поверх сиру викладіть залишився хліб олійною стороною вниз.
  • У великій мисці збийте разом яйця, вершки, цукор і ванільний екстракт до однорідного стану. Залийте цією сумішшю запіканку.
  • Накрийте форму харчовою плівкою і охолодіть від 2 до 24 годин.
  • За допомогою лопатки злегка притисніть хліб.
  • Розігрійте духовку до 190 градусів.
  • Випікайте 45 хвилин.
  • Перед подачею посипте цукровою пудрою.