>
Випічка

Французький кіш з кабачками і морквою

f7167ec080d76947ea6b9fcabe0d5440 Французький кіш з кабачками і морквоюФранцузький кіш в оригінальному і барвистому виконанні. Зробити його зовсім не складно, але потрібно трохи вашого терпіння.

Інгредієнти:

  • Цукіні средние2 шт.
  • Морква крупная4 шт.
  • Сливки200 мл
  • Молоко 100 мл
  • Яйце куриное4 шт.
  • Мука200 р
  • Масло сливочное90 р
  • Вода80 мл
  • Сольпо смаком

Спосіб приготування:

  • Змішати в кухонному комбайні розм’якшене вершкове масло з борошном. Додати 80 мл води, дрібку солі і одне яйце. Якщо тісто вийшло занадто липке, додати ще трохи борошна. Воно повинно легко відходити від миски.
  • Отримане тісто скатати в кулю, обернути харчовою плівкою і прибрати в холодильник, поки готується начинка.
  • Підготувати овочі. за допомогою універсального ножа для овочів нарізати цукіні і моркву тонкими поздовжніми пластинами. При необхідності моркву можна почистити.
  • Опустити скибочки моркви у киплячу воду, але не більше, ніж на хвилину, щоб зробити їх більш пластичним.
  • Вийняти тісто з холодильника. На робочій поверхні, посипаною борошном, розкотити тісто в пласт.
  • Форму для випічки змастити масло і злегка присипати борошном. Викласти розкатане тісто і акуратно загорнути краї. Почати викладати в тісто овочі по колу. Якщо скибочки кабачків сильно вище, ніж скибочки моркви, то їх можна розрізати навпіл.
  • В окремій мисці збити 3 яйця, молоко і вершки. Посолити. По вашому смаку можете додати інших спецій, наприклад, мелений перець або каррі. Вилити цю суміш на пиріг, щоб повністю прикрити квітка з овочів.
  • Випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 50 хвилин.