Французький відкритий пиріг, він же кіш, буває з абсолютно різними начинками. Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати варіант з тунцем і стручкової квасолею.

Інгредієнти:

  • Тунец250 р
  • Квасоля стручковая150 р
  • Яйце куриное5 шт.
  • Помидоры2 шт.
  • Цибуля репчатый1 шт.
  • Чеснок2 зубчики
  • Сіль, перецпо смаком
  • Масло оливковое2 ст. л.
  • Чебрець свежий6 гілочок
  • Масло сливочное150 р
  • Мука250 р
  • Сметана1 ст. л.

Спосіб приготування:

  • Приготувати тісто. Для цього натерти на тертці 125 грамів вершкового масла, додати борошно, дрібку солі і все ретельно розтерти.
  • Окремо збити 1 яйце зі сметаною і додати в тісто.
  • Змастити форму для випічки вершковим маслом, викласти туди тісто, рівномірно розподіляючи по дну і стінкам, і проткнувши в декількох місцях виделкою, поставити в холодильник приблизно на годину.
  • Приготувати начинку. Обсмажити в розігрітій з олією сковороді дрібно нарізані цибулю і часник.
  • Зняти з помідорів шкірку і нарізати їх кубиками, після чого додати їх до цибулі і часнику і тушкувати на невеликому вогні.
  • Окремо збити 4 яйця, додати тунець, нарізану квасоля і чебрець. Посолити, поперчити і, з’єднавши з помідорами, ретельно перемішати. Якщо ви використовуєте заморожену квасолю, не забудьте її попередньо розморозити.
  • Викласти готову начинку на тісто, посипати тертим сиром і випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 30-35 хвилин.