>
Вегетаріанське

Фріттата з помідорами і цукіні

bbf6d8a9ddb38c9a54e46ebead35e8bb Фріттата з помідорами і цукініВідмінний сніданок для всієї сім’ї в традиційних італійських традиціях. Додайте сир, шинку або навіть вчорашнє картопляне пюре — буде смачно. Інгредієнти:

  • Яйцо6 шт.
  • Мигдальне молоко¼ чашки
  • Оливкова масло1 ч. л.
  • Будь-яка зелень (наприклад, шпинат або рукола)жменька
  • Цукіні (маленького розміру)1 шт.
  • Чеснок1 зубчик
  • Копчена паприка (за бажанням)щіпка
  • Помідори (середні)2 шт.
  • Трави (шавлія, чебрець або базилік)за смаком
  • Сіль, перецпо смаком

Спосіб приготування:

  • Розігрійте духовку до 180 градусів.
  • Наріжте зелень.
  • Цукіні і помідори наріжте кружечками.
  • Роздушіть часник і дрібно порубаєте його.
  • Ретельно збийте яйця з молоком і щіпкою солі. Щоб зробити фріттату більш повітряної, використовуйте блендер.
  • Розігрійте на сковороді (яку можна використовувати в духовці) оливкову олію, додайте зелень, цукіні, часник, сіль і перець за смаком.
  • Готуйте близько хвилини, потім додайте копчену паприку і добре перемішайте.
  • Влийте яєчну суміш, а потім відправте сковороду в духовку на 20-30 хвилин.
  • За п’ять хвилин до готовності посипте травами.
  • Вийміть з духовки, дайте фріттаті охолонути 15 хвилин, а потім подавайте.