>
Вегетаріанське

Фріттата зі спаржею

f430e2d89e4f7bd4cf9c3d01358c1533 Фріттата зі спаржеюЗа спаржею закріпилася репутація вишуканого продукту, хоча, насправді, страви з неї в основному готують прості: її варять і подають з соусом, роблять суп-пюре або, наприклад, омлет. Рекомендуємо спробувати цей швидкий варіант.

Інгредієнти:

  • Масло сливочное2 ст. л.
  • Цибулина, дрібно нарезанная1/2 шт.
  • Зелена спаржа400 р
  • Яйца6 шт.
  • Рикотта3/4 чашки
  • Зелений лук, дрібно нарезанный2 пера
  • Швейцарський сир твердий, тертый1 чашка

Спосіб приготування:

  • Від спаржі відрізати тверді кінці. Тонко зачистити стебло картоплечисткою. Нарізати стовпчиками з діагональними зрізами.
  • Розігріти в сковороді, яку можна ставити в духовку, масло. Тушкувати цибулю до м’якості, додати спаржу, теж довести до м’якості.
  • Змішати яйця, рікотта і зелений лук. Залити сумішшю овочі. Готувати близько 4 хвилин. Щоб було майже готове, але трохи рідко зверху.
  • В цей час розігрійте гриль в духовці.
  • Посипте сиром і поставте під гриль на 8 хвилин.