>
Другі страви

Гарбуз «спагетті» з козячим сиром

7d923162b00a45c33916770821ec60ee Гарбуз спагетті з козячим сиром

Для приготування цього рецепту ми радимо використовувати гарбуз певного сорту «спагетті», але якщо ви вирішите поекспериментувати і приготувати, наприклад, гарбуз сквош, не забудьте скоригувати час приготування.

Інгредієнти:

  • Гарбуз «спагетті» 1 шт.
  • Мед 1 ст. л.
  • Гірчиця діжонська 2 ст. л.
  • Волоські горіхи жменю
  • Козячий сир 200 г
  • Сіль, перець за смаком
  • Часник в порошку за смаком

Спосіб приготування:

  • Розрізати гарбуз вздовж на 2 частини, видалити насіння і викласти половинки на деко, застелене пергаментом, м’якоттю вниз. Запікати гарбуз в попередньо розігрітій до 180С духовці 50 хвилин.
  • З допомогою виделки витягти м’якоть, змішати її з гірчицею і викласти назад. Посолити, поперчити і посипати часником в порошку.
  • Козячий сир нарізати невеликими кубиками і викласти на гарбуз. Полити медом і посипати волоськими горіхами. Запікати при температурі 180 ° С 20 хвилин.