>
Вегетаріанське

Гарбузовий суп з яблуками

2e488bfaaf7e55f91c8971f9d6da47ca Гарбузовий суп з яблуками

Гарбузовий суп — справжній король осіннього меню. Існує безліч різних рецептів і сьогодні ми пропонуємо вам один з них.

Інгредієнти:

  • Гарбуз невелика 1 шт.
  • Яблука середні 3 шт.
  • Корінь імбиру тертий 2 ст. л.
  • Кориця 1 ч. л.
  • Масло вершкове 20 г
  • Сіль, перець за смаком
  • Сметана або нежирні вершки за смаком
  • Суміш насіння і горіхів за смаком

Спосіб приготування:

  • Гарбуз очистити, розрізати навпіл, видалити насіння, а потім нарізати великими кубиками.
  • Яблука очистити, розрізати навпіл, видалити серцевину, а потім також нарізати великими кубиками.
  • Розтопити в каструлі вершкове масло, додати тертий імбир і корицю. Ретельно перемішати, а потім викласти гарбуз і яблука. Обсмажувати 5 хвилин.
  • Далі додати воду, щоб повністю приховати інгредієнти і варити на середньому вогні 30 хвилин.
  • Подрібнити суп у блендері до отримання однорідної текстури. Посолити і поперчити. Перед подачею додати сметану або нежирні вершки, прикрасити насінням.