>
Випічка

Горіховий пиріг

dbb76da80218fdecc765929be6008e51 Горіховий пиріг

Цей горіховий пиріг виходить досить щільним і вельми смаковитою. Якщо хочете зробити його ніжніші, з решти яєчних жовтком приготуйте англійський крем, який відмінно доповнить цю випічку.

Інгредієнти:

  • Фундук 100 г
  • Масло вершкове 125 г
  • Борошно 100 г
  • Цукор 100 г
  • Яєчний білок 4 шт.

Спосіб приготування:

  • Подрібнити фундук в блендері в борошно. Викласти тонким шаром на сухе деко і прогріти в попередньо розігрітій до 150С духовці 10 хвилин.
  • Змішати борошно з цукром і подрібненим фундуком. Додати розтоплене вершкове масло і перемішати.
  • В окремій мисці збити яєчні білки в міцну піну і акуратно додати в приготовлену раніше масу. Перемішати.
  • Викласти тісто у силіконову форму для випічки і випікати в розігрітій до 180С духовці 25-30 хвилин.