>
Закуски

Гострі курячі тако, запечені в духовці

a9b8f34442cc929515a3746e49f9dfc7 Гострі курячі тако, 
запечені в духовціЧудовий привід влаштувати вечірку в мексиканському стилі і покликати гостей — випробувати новий рецепт смачних теплих запечених тако з куркою і гострими халапеньо. Закуска підійде для подачі холодної або розігрітій, за вами вибір напою!Інгредієнти:

  • Оливкова масло1 ст. л.
  • Варена курка, нарізана соломкой200 р
  • Спеції для тако28 р
  • Цибуля ріпчаста, дрібно нарезанный1/2 склянки
  • Консервовані помідори, дрібно нарезанные400 р
  • Зелені консервовані перці чилі, нарезанные125 р
  • Готові тако10 шт.
  • Пережареные консервовані мексиканські бобы450 р
  • Суміш мексиканських тертих сыров2 склянки
  • Халапеньо, дрібно нарізані (для топінгу)за смаком
  • Сметана (для топінгу)за смаком
  • Сальса (для топінгу)за смаком
  • Свіжа кінза, нашаткована (для топінгу)за смаком
  • Листовий салат (для топінгу)за смаком

Спосіб приготування:

  • Розігрійте духовку до 200 С. Обробіть форму 23*33 см вершковим маслом або спреєм від пригорання. Відставте в сторону.
  • Нагрійте оливкову олію на сковороді середніх розмірів.
  • Викладіть на неї цибулю і тушкуйте 2-3 хвилини до прозорості і м’якості.
  • Додайте до цибулі курку, приправу для тако, томати зелені чилі. Перемішайте і тушкуйте 5-8 хвилин.
  • Викладіть раковини тако у форму для запікання опуклою частиною вниз.
  • Ложкою викладіть по 1 ст. л. бобів на дно кожної раковини. Зверху додайте курячу суміш майже до країв раковини.
  • Зверху щедро посипте тертим сиром, чим більше, тим краще.
  • Запікайте 12-14 хвилин, поки сир повністю не розтане, а раковини не потемніють.
  • Дістаньте з духовки і прикрасьте зверху топінгом за смаком: халапеньо, сметаною, кінзою або соусом сальса або всім відразу.
  • Подавайте теплими.