>
Напої

Гранатовий пунш з журавлинним льодом

e5d5ac34097fe17686320b05bd9bfbd1 Гранатовий пунш з журавлинним льодомУ нашій країні пунш вважається аристократичним напоєм, його урочисто подають на стіл у великій чаші, а вже потім розливають по келихах. Готовий напій відрізняється приємним насиченим смаком і красивим кольором. В склянках його можна прикрасити журавлиною і листям м’яти.
Інгредієнти:

  • Вино біле сухе 2 пляшки
  • Вино біле ігристе 2 пляшки
  • Наршараб (уварений гранатовий сік) 150-200 мл
  • Цукор 6-8 ст. л.
  • Журавлина заморожена 300 г
  • М’ята-1 пучок
  • Лід за смаком

Спосіб приготування:

  • Вино охолодити.
  • Наршараб з’єднати з цукром в невеликій каструлі, нагріти
    до розчинення цукру, дати охолонути.

  • У обірвати листочки м’яти.

    У великій чаші або глечику з’єднати обидва види вина і
    наршараб, перемішати.

  • В келихи розкласти лід, заморожену журавлину і м’яту.
  • Розлити в келихи винну суміш і відразу подавати.