Кавові зерна чудово поєднуються з мигдалем. Чому б не приготувати холодний мигдальний кави? У цього напою буде дуже ніжний і приємний смак, так що готуйтеся до того, що обмежитися однією склянкою не вдасться. До того ж він прекрасно рятує від спеки і ефективно втамовує відчуття спраги.

Інгредієнти:

  • Міцна охолоджена кава (регулюйте солодкість) 1,5 л
  • Ром1 ч. л.
  • Товчений миндаль1 ч. л.

Спосіб приготування:

  • У міксері збити міцна охолоджена кава.
  • Додати цукор, товчений мигдаль і ром. Гарненько збити ще раз.
  • Після того, як напій буде готовий, розлити його по високих келихах.
  • Перед подачею додати трохи льоду і прикрасити кавовими зернами.