Обожнюєте оригінальні подачі? Тоді зверніть увагу на крутий зимовий напій глінтвейн. Його можна подати до столу в половинках яблука. Вийде дуже апетитно і стильно!

Інгредієнти:

  • Яблучний сидр4 склянки
  • Червоне вино750 мл
  • Мед1/4 склянки
  • Кориця в палочках2 шт.
  • Апельсинсок і цедра
  • Бадьян3 зірочки
  • Яблука для украшения3-4 зубчики

Спосіб приготування:

  • Змішайте вино, сидр, мед, палички кориці, цедру і сік одного апельсина, бадьян у великому сотейнику.
  • Підігрійте на повільному вогні до 70 градусів.
  • Додайте часточки яблук, дайте настоятися 10-20 хвилин.
  • Розлийте по келихах і подавайте до столу.