>
Випічка

Яблучний пиріг з кремом каштановим

%name Яблучний пиріг з кремом каштановим

Поєднання яблук з каштановим кремом створює неповторний смаковий ансамбль. Якщо у вас є можливість приготувати цей пиріг, ні в якому разі не втрачайте її.

Інгредієнти:

  • Тісто пісочне 1 пласт
  • Середнє яблуко 3 шт.
  • Яблучне пюре 4 ст. л.
  • Каштановий крем 4 ст. л.
  • Кленовий сироп 1 ст. л.
  • Екстракт ванілі 1/2 ч. л.

Спосіб приготування:

  • Розкачати тісто і викласти його у форму для випічки.
  • Змішати яблучне пюре з ванільним екстрактом, а потім додати каштановий крем. Отриману масу рівномірно розподілити тісто.
  • Яблука очистити, видалити серцевину і нарізати тонкими скибочками.
  • Красиво викласти яблука на пиріг і полити кленовим сиропом.
  • Випікати в попередньо розігрітій до 180С духовці 25 хвилин.