>
Випічка

Яблучний пиріг

%name Яблучний пирігЦе, мабуть, одна з тих страв, що існує в кожній країні, і скрізь його готують на свій лад з тими чи іншими нюансами. Сьогодні ми пропонуємо вам один з варіантів популярного десерту.

Інгредієнти:

  • Мука100 р
  • Цукор коричневый60 р
  • Цукор белый60 р
  • Молоко3 ст. л.
  • Масло растительное2 ст. л.
  • Яйце куриное2 шт.
  • Разрыхлитель1 ч. л.
  • Сольщепотка
  • Масло сливочное50 р
  • Ванільний экстракт1 ст. л.
  • Яблоко3 шт.

Спосіб приготування:

  • У мисці змішати борошно, коричневий цукор, розпушувач і сіль. ретельно перемішати. Додати молоко, рослинно масло, одне яйце і ванільний екстракт. Збити міксером.
  • Очистити яблука і нарізати їх тонкими скибочками. Додати яблука в тісто і акуратно перемішати.
  • Викласти тісто у силіконову форму і випікати в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 25 хвилин.
  • У цей час розтопити вершкове масло. Додати до нього цукор і яйце. Вийняти пиріг з духовки, полити приготованим кремом і випікати ще 15 хвилин.