>
Десерти

Як зробити сирники ще смачніше: покроковий рецепт

b3c093a6a3c226da7fe75cc7e723669e Як зробити сирники ще смачніше: покроковий рецептМи довго думали над тим, як скоротити кількість цукру в
сирники і зберегти їх солодкий смак. Серед претендентів були різні
натуральні добавки на зразок меду або варення, однак калорійність такого блюда б просто зашкалювала. Тоді нам в голову прийшов рецепт сирників з бананами. Якщо використовувати трохи залежалися плоди, які зазвичай на порядок солодше ідеально жовтих, тоді будь-яку страву з ними вийде солодким без зайвого цукру.

Насправді, не поспішайте викидати потемнілі банани. Навіть
багато кухаря твердять про те, що немає смачніше солодкої випічки, ніж та,
яка зроблена на основі переспелого банана. Адже тільки зовні цей фрукт виглядає непривабливо, а всередині він такий же, як і стиглий.Інгредієнти:

  • Сир 5%450 г
  • Банан1,5 шт.
  • Сметана70 р
  • Яйца1 шт.
  • Сахар3 ст. л.
  • Ванилин0,5 ч. л.
  • Соль1 щіпка
  • Мука8–9 ст. л.

Спосіб приготування:
Розімніть сир виделкою. Додайте до нього всю сметану, яйце і як слід перемішайте, поки яйце повністю не втрутиться.

Банан наріжте на невеликі шматочки і додайте його разом з сіллю, цукром і ваніліном в сир. Добре перемішайте.

Додайте в сир борошно. Якщо ви берете сир сухіше, то кількість борошна можна зменшити, а якщо більш вологий, то ідеальний варіант — 8-9 столових ложок.

Висипте на дощечку чи стіл трохи борошна. Скачайте невеликі кульки з тіста і злегка обваляйте їх у борошні.

Розігрійте олію на середньому вогні, потім трохи
зменшіть і готуйте сирники по 1-1,5 хвилини з кожної сторони під
кришкою.

Готові сирники можна посипати цукровою пудрою, полити кленовим сиропом або прикрасити свіжими бананами.

Приємного апетиту!