>
Вегетаріанське

Італійська сальса

8d6b3baaafda6aab6d6f9a49a20607fb Італійська сальсаПриготування класичного в Італії соусу сальса не вимагає особливих навичок і тимчасових витрат. Вдихніть трохи літа в класичні посиденьки перед телевізором.Інгредієнти:

  • Помідори, дрібно нарезанныей4 склянки
  • Свіжі листя базиліка, измельченные1 стакан
  • Оливкова масло1 ст. л.
  • Бальзамічний уксус2 ч. л.
  • Часник сушений, в порошке1 ст. л.
  • Сіль/перецпо смаком
  • Чіпси тортилья / начос або питапо смаком

Спосіб приготування:

  • Змішайте всі інгредієнти (крім чіпсів) в глибокій посуді і ретельно перемішайте між собою.
  • Наріжте помідори максимально дрібно так, щоб бальзамічний оцет і оливкове масло максимально рівномірно були розподілені за соусу (при цьому, якщо плануєте подавати з брускетой, нарізайте помідори крупніше).
  • Подавайте з чіпсами, пітою, крекерами або житніми хлібцями.