>
Вегетаріанське

Італійські ньоккі

1de628666a58f5baf4d0648174a1b89a Італійські ньоккіНьоккі — маленькі картопляні галушки. На своїй батьківщині — в Італії — вони дуже популярні. Як їх тільки не готують! У цьому рецепті ньоккі пропонується подати на стіл з соусом песто і зеленню. Спробуйте приготувати картоплю в такому незвичайному варіанті — дуже економному, але від цього не менш смачне! Інгредієнти:

  • Картофель2 шт.
  • Мука2 чашк
  • Сіль, зелень, соус пестпо смаком
    Спосіб приготування:
  • Візьміть велику каструлю, налийте і посоліть воду, доведіть до кипіння.
  • Очистіть картопля, покладіть його в каструлю і варіть близько 15 хвилин. Злийте воду, обдайте холодною водою і розімніть картоплю.
  • У великій мисці змішайте 1 стакан картопляного пюре, борошно та яйце. Замісіть тісто. Розділіть його на брусочки і надайте форму довгих ковбасок.
  • Викладіть на посипану борошном поверхню і наріжте на невеликі брусочки.
  • У каструлі закип’ятіть підсолену воду. Викладіть ньоккі у воду і варіть 3-5 хвилин. Посипте зеленню, додайте соус песто і подавайте.