>
Салати

Італійський салат з куркою, авокадо і овочами

29a99a9d5cade3d5b12384609ea69871 Італійський салат з куркою, авокадо і овочами

Італійці їдять пасту не тільки в гарячій, але і в холодному вигляді. Як правило, місцеві готують з холодною пасти смачні салати.

Інгредієнти:

  • Пенне250 р
  • Шпинат300 р
  • Помидоры4 шт.
  • Авокадо2 шт.
  • Каперсы1/4 чашки
  • Тертий твердий сыр1/2 чашки
  • Цукини2 шт.
  • Бальзамічний уксуспо смаком
  • Куряче филе250 р
  • Оливкова маслопо смаком
  • Сольпо смаком
  • Чорний мелений перецпо смаком
  • Мелений кайенский перецпо смаком
  • Часниковий порошокпо смаком
  • Сушений лукпо смаком

Спосіб приготування:

  • Відваріть пенне, дотримуючись інструкції на упаковці. Злийте воду, поверніть пасту назад у каструлю. Охолодіть пасту.
  • Нагрійте гриль на середньому вогні.
  • Курячі грудки посоліть і поперчіть, збризніть оливковим маслом. Обсмажте на грилі протягом 10 хвилин з кожного боку.
  • Кабачки наріжте скибочками. Приправте за смаком. Збризніть оливковою олією. Обсмажте на грилі по 3 хвилини з каждлой боку.
  • Авокадо і помідори наріжте скибочками.
  • У великій мисці змішайте пенне, шпинат і тертий сир.
  • Зверху укладіть авокадо, цукіні, помідори, курку, нарізану скибочками.
  • Додайте каперси.
  • Приправити страву меленим кайенским перцем, часниковим порошком і сушеним цибулею. Полити бальзамічним оцтом. Подавайте до столу.