>
Вегетаріанське

Журавлинно-яблучний соус для м’яса

8382ac5087db3c3f364375a82e01b5b7 Журавлинно яблучний соус для мясаПропонуємо вам варіант простого, але пікантного соусу, який вигідно підкреслить страви з будь-якого м’яса, риби і птиці, а також чудово доповнить будь-сендвіч.

Інгредієнти:

  • Журавлина (свіжа або заморожена)2 склянки
  • Яблуко среднее2 шт.
  • Стручок ванили1 шт.
  • Яблучний сок1/4 склянки
  • Сахар1/2 склянки
  • Сольщепотка

Спосіб приготування:

  • Очистити і порізати невеликими кубиками яблука, видаливши серцевину.
  • У каструлю викласти журавлину і яблука, залити соком і насипати цукор. Стручок ванілі розрізати уздовж, щоб дістати насіння, і додати до решти інгредієнтів.
  • Варити на середньому вогні близько 20 хвилин (якщо хочете більш однорідну консистенцію, то трохи довше). Перекласти в соус чисту банку з щільною кришкою і зберігати в холодильнику.