>
Вегетаріанське

Каннеллоні з цукіні з рікоттою і шпинатом

3fd943f43ae31b03bdd71b9c0f9a07a0 Каннеллоні з цукіні з рікоттою і шпинатомПриголомшливе вегетаріанське блюдо для шанувальників сиру — вам обов’язково сподобається його м’який смак і аромат. Крім того, вона багата клітковиною і вітамінами групи В. Інгредієнти:

  • Цукіні (великі) 2 шт.
  • Пасату 400 г
  • Шпинат (заморожений)500 г
  • Рикотта500 р
  • Яйцо2 шт.
  • Часник 3 зубчики
  • Моцарелла 3/4 чашки
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування:

  • Розігрійте духовку до 210 градусів.
  • Вилийте у форму для запікання половину пасати. Відкладіть.
  • Цукіні наріжте поздовжньо — тонкими широкими смугами.
  • Подрібніть часник.
  • Покладіть шпинат в миску, відіжміть зайву воду злийте.
  • Додайте рікотту, яйця, часник і ½ чашки моцарели і добре перемішайте. Посоліть за смаком.
  • Помістіть дві стрічки цукіні один на одного, викладіть 1-2 столові ложки начинки і загорніть цукіні в рулетик. Повторіть, поки суміш не закінчиться.
  • Поставте рулетики у форму, залийте пассатой і посипте моцарелою.
  • Надішліть форму в духовку і запікайте 20-30 хвилин до золотистої скоринки і м’якості цукіні.