>
Другі страви

Капуста з грибами

883c7350d41059d67a35260b75480a95 Капуста з грибамиПростий і лаконічний російська гарнір, який готується з простих продуктів. Якщо є можливість, радимо використовувати лісові гриби. З ними блюдо буде ароматнішим і смачніше. Але печериці або гливи теж чудово підійдуть.

Інгредієнти:

  • Капуста білоголова 1 середній качан
  • Морква середня 1 шт.
  • Гриби лесные200 р
  • Масло рослинне 2 ст. л.
  • Лавровий лист сушений 2 шт.
  • Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

  • Качан капусти нашаткувати, покласти в розігріту з рослинною олією каструлю і тушкувати на середньому вогні.
  • Моркву почистити, натерти на крупній тертці і додати до капусти. Перемішати, додати лавровий лист, посолити і поперчити.
  • Гриби порізати на невеликі шматочки і варити у великій кількості підсоленої води 25 хвилин з моменту
    закипання. Потім воду злити, додати гриби до капусти і тушкувати
    до готовності, не щільно закриваючи кришкою.