>
Вегетаріанське

Карамелизованная моркву з чилі

b087e55931e277265966a1cd6b38da54 Карамелизованная моркву з чиліЖивильний вечерю для тих, хто стежить за своїм здоров’ям і обирає страви без вмісту глютену. Пряний аромат чилі в букеті з карамелизованной морквою дають чудове поєднання.Інгредієнти:

  • Морква, очищенная800 р
  • Мед1 ст. л.
  • Шрірача (або будь-який соус на основі чилі)1 ст. л.
  • Сіль + перецпо смаком
  • Рослинна масло1 ст. л.

Спосіб приготування:

  • Розігрійте духовку до 200 С.
  • Наріжте моркву на шматочки, товщиною 0,5-1 див.
  • Додайте до моркви мед, шрирачу, сіль, перець, масло і ретельно перемішайте.
  • Викладіть моркву на деко тонким шаром і поставте запікатися на 15-20 хвилин. Перекладайте акуратно, щоб надлишки меду і шрирачи не залишалися на деку, інакше вони можуть пригоріти. Якщо на дні посуду, в якій лежала морква, залишається сік, залиште його для заправки при сервіровці.
  • В середині готування переверніть моркву на іншу сторону.
  • Дістаньте моркву з духовки, перемішайте.
  • Подавайте гарячою.