>
Салати

Карпаччо з томатів

ae297f6bc589db3ba849ffc8cc14cd0c Карпаччо з томатівЯкщо немає часу на приготування складних салатів на закуску, варіант італійського карпаччо з стиглих соковитих помідорів завжди виручить.

Інгредієнти:

  • Помідори крупные2 шт.
  • Каперсы1 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста (червоний)1/2 шт.
  • Масло оливковое2 ст. л.
  • Лимон1/2 шт.
  • Пармезан40 р
  • Сіль, перецпо смаком
  • Бальзамічний оцет за смаком

Спосіб приготування:

  • Вимити помідори, зробити зверху неглибокий надріз і
    опустити їх на хвилину в киплячу воду. Зняти з них шкірку.
  • Нарізати помідори тонкими кільцями, по можливості видаляючи насіння. Викласти на тарілку.
  • Зверху додати порізану кільцями цибулю. Полити соком 1/2 лимона і оливковим маслом.
  • Посолити, поперчити. Збризнути бальзаміком. Посипати тертим пармезаном і каперсами.