>
Вегетаріанське

Каша з нуту з морквою

912e2fee1ddb87227a29dc0b7a4954eb Каша з нуту з морквою

Для приготування цієї каші ми використовували рисове молоко, так що даний рецепт відмінно підійде для веганів. Але якщо ви не так принципові у виборі продуктів, можете використовувати коров’яче молоко.

Інгредієнти:

  • Відварений Нут 250 г
  • Морква середня 2 шт.
  • Середнє яблуко 2 шт.
  • Волоські горіхи 60 г
  • Гіркий шоколад за смаком
  • Рисове молоко 250 мл
  • Ванільний цукор 1 пакетик
  • Кориця в порошку за смаком

Спосіб приготування:

  • Злегка обсмажити волоські горіхи на сухій сковороді.
  • Моркву очистити і натерти на тертці. Одне яблуко нарізати невеликими кубиками, а інше тонкими скибочками, попередньо видаливши серцевину.
  • Відварений нут викласти в каструлю, додати моркву і нарізане кубиками яблуко. Залити молоком, посипати ванільним цукром і корицею.
  • Довести до кипіння і варити на середньому вогні близько 15 хвилин.
  • Далі подрібнити кашу в блендері, але не занадто сильно, а зберігаючи текстуру.
  • Викласти кашу в тарілку, прикрасити часточками яблука, волоськими горіхами і тертим шоколадом.