>
Вегетаріанське

Кетчуп з буряка

1d605c5d88b77bc0c1cfb9cc645066a9 Кетчуп з буряка

Не тільки з помідорів виходять смачні соуси. На базі відвареного буряка можна приготувати дуже ніжний кетчуп, який відмінно доповнить ваші улюблені страви.

Інгредієнти:

  • Буряк відварна 250 г
  • Мед 3 ст. л.
  • Оцет бальзамічний 3 ст. л.
  • Перець кайенский щіпка
  • Кмин в порошку щіпка
  • Часник в порошку щіпка
  • Паприка в порошку 1 ч. л.
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування:

  • Попередньо відварену і очищену буряк нарізати кубиками і викласти в блендер. Подрібнити до однорідної консистенції.
  • Додати бальзамічний оцет і мед, а також всі прянощі і сіль. Перемішати.
  • Зберігати соус в холодильнику в герметичній ємності.