>
Вегетаріанське

Кіноа під соусом Песто

2d5a8736647d7976fdbab6b69e79901b Кіноа під соусом ПестоІдеальний гарнір для м’яса або самостійне блюдо для тих, хто м’яса не їсть. Киона під мигдалевим Песто домашнього приготування — чудове поєднання улюблених ароматів.
Інгредієнти:

  • Бульйон овощно1,5 чашки
  • Соль1,5 ч. л.
  • Киона2 чашки
  • Для соусу:
  • Чеснок2 зубчики
  • Базилік (листя)3 чашки
  • Мигдаль жаренный1/4 чашки
  • Оливкова масло1/4 чашки
  • Червоний винний уксус1/4 чашки
  • Миндаль1/3 чашки
  • Помідори Черри1 чашка
  • Спосіб приготування:
  • У середній каструлі на середньому вогні довести підсолений овочевий бульйон до кипіння. Додати кіноа і добре перемішати. Довести до кипіння, накрити кришкою і варити на повільному вогні протягом 20 хвилин. Вимкнути вогонь і дати настоятися 15 хвилин. Перемішати і остудити.
  • Для соусу в кухонному комбайні змішати часник, базилік, мигдаль, оливкове масло і оцет. Подрібнити до однорідної маси і посолити. Відкласти.
  • Викласти соус в каструлю з кіноа і добре перемішати. Посолити за смаком, додати підсмажений мигдаль і помідори і перекласти на тарілку або миску. Подавати при кімнатній температурі.