>
Вегетаріанське

Китайські пельмені

%name Китайські пельменіКитайська кухня у вегетаріанському варіанті — пельмені з овочевою начинкою. Використовуйте для приготування прісне тісто на основі пшеничного борошна або купіть в магазині готове тісто для Вонтонів.
Інгредієнти:

  • Кунжутне масло1 ст. л.
  • Лук1/2 шт.
  • Чеснок4 зубчики
  • Імбир измельченный1 ст. л.
  • Гриби 400 г
  • Червоний перец1 шт.
  • Капуста200 р
  • Соєвий соус1/4 чашки
  • Сироп агавы1 ст. л.
  • Кінза 1/4 чашки
  • Тісто для пельменей1 уп.
  • Рисовий уксус1/4 чашка
  • Соус чили1 ст. л.
  • Насіння кунжута1 ч. л.
  • Спосіб приготування:
  • Овочі та гриби подрібнити з допомогою кухонного комбайна. Обсмажити у великій сковороді на кунжутній олії. Тушкувати близько 10 хвилин.
  • Додати соєвий соус і сироп агави. Добре перемішати і зменшити вогонь до мінімуму. Гасити 3-5 хвилин. Зняти з вогню і змішати з рубаною кінзою.
  • Тісто тонко розкачати, нарізати кружечками і викласти на кожен кружечок трохи начинки. Закріпити шви.
  • Готувати в пароварці 5-10 хвилин.
  • Подавати з соєвим соусом, змішаним з рисовим оцтом з додаванням насіння кунжуту.