>
Вегетаріанське

Коричневий рис з овочами

bd5be446bfa102a9a4c971035cccaeb1 Коричневий рис з овочами

Коричневий рис з овочами — це самостійне блюдо, яке не вимагає ніяких доповнень. Подавайте його окремо або з простим листовим салатом.

Інгредієнти:

  • Рис коричневий 250 г
  • Капуста 250 г
  • Морква 150 г
  • Печериці 150 г
  • Цибулю середній 1 шт.
  • Лайм 1 шт.
  • Яйце куряче 3 шт.
  • Коріандр кілька гілочок
  • Олія оливкова 1 ст. л.
  • Сіль, перець за смаком
  • Часник в порошку за смаком
  • Паприка за смаком
  • Соєвий соус 40 мл

Спосіб приготування:

  • Відварити рис у підсоленій воді близько 30 хвилин. Промити холодною водою.
  • В цей час нашаткувати капусту. Моркву очистити і нарізати кружальцями, гриби — тонкими пластинками. Цибулю очистити і дрібно нарізати.
  • Обсмажити овочі в нагрітої з оливковою олією сковороді на сильному вогні 5 хвилин. Посолити, поперчити, посипати часником в порошку і паприкою.
  • Далі додати рис і готувати ще 3 хвилини.
  • Збити яйця в невеликій мисці і додати їх в сковороду, постійно заважаючи. Влити соєвий соус і ще раз ретельно перемішати.
  • Подавати рис, посипавши рубаним коріандром і прикрасивши лаймом.