>
Вегетаріанське

Котлетки з баклажана з солодким перцем

496de8beade7e7e116fb96add64166d8 Котлетки з баклажана з солодким перцемДуже багато господинь по достоїнству оцінили котлети з баклажанів. Вони виходять дуже пікантні, смачні і ніжні. Спробуйте урізноманітнити звичний кулінарний рецепт і додати в число використовуваних інгредієнтів болгарський перець.
Інгредієнти:

  • Баклажан2 шт.
  • Червоний солодкий перец1 шт.
  • Панірувальні сухари5 ст. л.
  • Мука1 стакан
  • Сольпо смаком
  • Листя салатапо смаком
  • Оливкова або рослинне маслопо смаком

Спосіб приготування:

  • Запекти овочі цілком у духовці при 220 градусах протягом 25-30 хвилин. Після цього покласти їх в миску і закрити харчовою плівкою на 10 хвилин, дати охолонути. Очистити від шкірки. У перцю видалити насіння.
  • М’якоть перцю порізати на дрібні кубики. Посолити за смаком.
  • М’якоть баклажана подрібнити в блендері. Викласти пюре в миску. Додати панірувальні сухарі, борошно, посолити за смаком. Акуратно перемішати до однорідної маси.
  • Розділити баклажанну суміш на 8 частин. Кожну розкачати і в центр додати трохи начинки з перцю. Зліпити котлетки круглої форми. Обваляти в борошні. Обсмажити на гарячій олії протягом 2-3 хвилин з кожного боку.
  • Подавати з листям салату.