>
Напої

Крижаний кави зі спеціями

daccc329ea9735e9a7845488ea7c43a7 Крижаний кави зі спеціямиКава і спеції — це речі несумісні? Як би не так. Підбадьоритися після крижаного кава зі спеціями можна подвійно. А все завдяки пікантному й оригінального смаку, який навряд чи когось залишить байдужим. Готувати і куштувати обов’язково!

Інгредієнти:

  • Корица2 палички
  • Гвоздика4 шт.
  • Запашний перец4 шт.
  • Міцний свіжозварений кофе3 стакан
  • Молоко20 мл
  • Мятапо смаком
  • Базиликпо смаком

Як приготувати крижаний кави зі спеціями:

  • Змішати палички кориці, гвоздику і запашний перець.
  • Залити суміш міцним свіжозвареним кави.
  • Додати молоко. Добре перемішати.
  • Перед подачею келихи заповнити льодом. Можна додати м’яту або базилік.