Кростата з несолодкої начинкою — відмінна альтернатива звичайної піці. Готується вона так само швидко і просто, але виглядає набагато вишуканіше. Інгредієнти:

  • Готова основа для пирога1 шт.
  • Чеснок2 зубчики
  • Свіжий базилік 3 ст. л.
  • Оливкова олія 4 ст. л.
  • Сіль, мелений чорний перецпо дрібці
  • Червоний помидор1 шт.
  • Жовтий помидор1 шт.
  • Козій сыр85 р

Спосіб приготування:

  • Розігрійте духовку до 220 градусів.
  • Розкачати тонко основу для пирога і викладіть на деко, застелене пергаментним папером.
  • Подрібніть часник.
  • Наріжте базилік.
  • Наріжте помідори кружечками.
  • У невеликій мисці змішайте часник, базилік, оливкова олія, сіль і перець.
  • Змастіть основу половиною вийшла суміші (залишаючи по краях пару сантиметрів).
  • Викладіть помідори на основу внахлест по колу і посипте козячим сиром.
  • Збризніть залишилася сумішшю і загорніть краї пирога.
  • Відправте в духовку і випікайте 20-25 хвилин до золотисто-коричневої хрусткої скоринки.
  • Вийміть з духовки і дайте кростате відпочити 10-15, а потім подавайте.