Такі коржі добре поєднуються з брусничним або з сирним соусом. Якщо ви великий любитель сиру, додавайте більше, ніж вказано в рецепті.
Інгредієнти:

  • Філе куриное800 р
  • Соус чили100 мл
  • Сир чеддер10 р
  • Масло 30 мл
  • Панірувальні сухари100 р
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування:

  • Дуже дрібно порубаєте курку і натріть сир. Посоліть за смаком.
  • Візьміть миску і покладіть в неї курку, гострий соус, сир чеддер і панірувальні сухарі. Добре перемішайте.
  • Візьміть жменьку суміші і зліпіть з неї пиріжок (великий чи маленький, які вам більше подобаються).
  • З усієї суміші зробіть такі пиріжки. Викладіть їх на тарілці і помістіть в холодильник на 30 хвилин.
  • Розігрійте на сковороді олію на середньому вогні. Додайте курячі коржі і обсмажте з кожної сторони приблизно 4-5 хвилин до появи золотистої скоринки.
  • Викладіть на тарілку і дайте трохи охолонути.