Тушкована з овочами курка виходить дуже м’якою і соковитою. Просте і швидке в приготуванні блюдо для всієї родини.

Інгредієнти:

  • Цибуля-порей3 шт.
  • Перець болгарський красный3 шт.
  • Куряче філе) 750 г
  • Олія оливкова 6 ст. л.
  • Томатна паста 1 ст. л.
  • Петрушка невеликий пучок
  • Вино червоне сухе 100 мл
  • Прованські трави за смаком
  • Сіль, перецпо смаком

Спосіб приготування:

  • Нарізати невеликими шматочками цибулю і перець. Курку також нарізати кубиками середнього розміру.
  • Розігріти в сковороді оливкове масло і обсмажити цибулю і перець. Потім додати томатну пасту і куряче філе, влити 1-2 столові ложки води і тушкувати під кришкою близько 30 хвилин, періодично помішуючи.
  • В самому кінці додати вино і прованські трави, посолити і поперчити. Подавати блюдо гарячим, посипавши нарубаної петрушкою.