>
Вегетаріанське

Кускус з журавлиною

2c00b062084c4319a71c039168db2347 Кускус з журавлиною
Це блюдо має ніжний смак і незвичайною текстурою. Його можна подавати
холодним або гарячим, як гарнір до м’яса і овочів, або як закуску.
Інгредієнти:

  • Кускус150 р
  • Бульйон овощной250 мл
  • Корица2 ч. л.
  • Журавлина сушеная0,5 склянки
  • Курага 0,5 склянки
  • Горіхи пекан 50 г
  • Масло оливковое2 ст. л.
  • Сіль за смаком

Спосіб приготування:

  • Спочатку потрібно довести бульйон
    до кипіння.
  • Потім викласти кускус в
    велику миску і залити гарячим бульйоном.
  • Залишити на 10-12 хвилин під кришкою,
    щоб крупа набухла.
  • Додати до кускусу нарізану
    шматочками курагу, журавлину, подрібнені горіхи, м’яту і спеції.
  • Акуратно влити оливкову
    масло і лимонний сік, поперчити, посолити і перемішати.