>
Салати

Кускус зі спаржею і кабачками

f4289cd39ffe075d85acd981bcd82161 Кускус зі спаржею і кабачкамиСтрава, традиційне в Марокко, Лівії та Тунісі, набирає все більшу популярність в Європі. Його головні особливості в доступності, простоті приготування та варіативності начинок.

Інгредієнти:

  • Кускус250 р
  • Цуккини4 шт.
  • Спаржапучок
  • Перець солодкий красный4 шт.
  • Базиликпучок
  • Кинзапучок
  • Цибуля зеленый1/2 пучка
  • Масло оливковое3 ст. л.
  • Оцет винный1 ст. л.
  • Сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:

  • Залити кускус гарячою водою (250 мл), накрити кришкою і залишити набухати.
  • Перець і цукіні нарізати довільними смужками і обсмажувати на гриль-сковороді, потім додати спаржу. Не варто пересмажувати овочі, вони повинні трохи хрустіти.
  • Всі овочі акуратно нарізати і додати в кускус. Дрібно порубати зелень і зелену цибулю і додати до кускусу з овочами.
  • Приготувати заправку, змішавши оливкова олія, винний оцет, сіль і перець. Заправити салат, ще раз перемішавши.